Monday, December 25, 2006

Ep. urmator

Terapia prin cumparaturi se pare ca m-a prins si pe mine, nu ca as fi suferit de ceva grav inafara de dor de cei dragi, ci a fost o terapie preventiva. Nu vreti sa stici cati bani de pe nunti am spart in cateva minute dar simteam ca daca nu imi cumpar rochia aceea bej cu .... pardon nu trebuia sa scriu asta.

Despre mancare nu va mai spun. Las pantalonii mei sa vorbeasca pentru ca ei au mancat mai multa supa la chinezesc decat eu. Da, iar am dat pe mine dar nu va speriati, aveam de data asta o pereche de rezerva la mine ;)

Cum sunt oamenii: ma asteptam sa fie 3 grasi (grase) pe mp dar am fost suprins cati newyork-ezi pot sa incapa pe un amarat de mp, si ce e drept nu prea ma refer la barbati ca nu prea imi sar in ochi... dar fetele... Carmen! Nu ma omora!!!

Sa revenim la chestii serioase: de exemplu televizorul meu de acasa prinde 30 de porgrame si le poti accesa cu aceeasi telecomanda. Aici geamul care credeam ca are nevoie de putina curatare era defapt televizorul cu doar 1000 (o mie) de programe. Cred ca mi-a spus Ken asta dar am preferat sa cred ca aud gresit sau marea majoritate a posturilor emit in maghiara, germana si italiana. Partea cea mai nasoala e ca tre sa alegi din nu stiu cate HBO-uri iar programele cu muzica sunt absurd de mishto. Nu am sa intru in detalii despre reclame. Asta va fi urmatorul blog. Sau urmatoarele 5.

Nu ma pot abtine. Am mancat la Hooters si cred ca se vede pe site cam cat de "obraznice" sunt chelneritele. Barul in care am fost dupa aceea era ceva de genul Festivalo-Highlander doar putin mai scumputz: cam 5$ berea.

3 comments:

Unknown said...

Bravo barbate. asteptam multe poze. eu vreau gagici si cladiri. :P

Kha Leen said...

Nici nu ma asteptam la altceva din partea ta!

Unknown said...

Nu stiu cine e Carmen...dar sunt sigur ca nu se supara. Vrem si noi sa vedem cum de incap mai multe persoane(si poate faci un research sa spui si cate) pe metru' patrat. Ca io' domn'le sunt ca ala Toma, Necredinciosu', pana nu vad...