Friday, December 29, 2006

Government Mule Concert

La Beacon Theatre canta de obicei Allman Brothers dar eu nu am apucat sa ii vad pe ei ci doar pe Warren Haynes cu Gov's Mule. La intrare scria ca nu ai voie sa faci poze si sa fumezi. Peste prima parte am zis ca trec cu greu dar a doua parte mi s-a parut redundanta ca nicaieri nu ai voie sa fumezi. PE NAIBA! Cum s-au stins luminile au inceput sa curga flash-urile si tigarile cu miros intepator de balega.










Thursday, December 28, 2006

Tuesday, December 26, 2006

Craciunul copiilor

Crezi ca ai primit multe cadouri anul asta?

Nepotii lui Ken se pare ca au adresa buna a lui Mosu. Stati linistiti ca am vorbit eu cu ei si mi-am notat-o.




Monday, December 25, 2006

Happy Paul










Mozaic

Am folosit 400 de poze pentru cadoul lui Ken.

Si 1200 pentru cadoul lui Paul.


Craciun Ken

In viata mea nu am facut atatea cadouri de Craciun dar nici nu am primit atatea. Momentul suprizelor a fost cel mai fain pentru ca toti stiam cate ceva despre cadoul surpiza pentru cate cineva dar acea persoana nu avea nici cea mai vaga idee ce i se coace.

Din prima zi cand am ajuns am vazut chitara pe care urma sa o primeasca Paul: Gibson Custom Shop - Hall of fame (~ 3000$). Raluca urma sa primeasca un ceas cu diamante, sotia lui Ken o inima cu dianamnte de nu mai stiu cate diamante, iar eu un IPod de 30GB. Cred ca au fost zeci de pachete sub brad ca ne-a luat cam 3 ore sa le despachetam. Pana si Mikey (catelul) a a primit ceva.

Mosu s-a gandit ca mi-ar prinde bine o perna gigant pe care am botezat-o Brigite si cu care m-am si certat si dormim in camere separate. Now she's giving me the silent treatment.

Paul a fost printre ultimii care si-a primit cadoul dar care a beneficiat de un scenariu special: a primit o cutie mare in care era doar tocul chitarei iar inauntru era o machetuta din lemn. In timp ce Paul desfacea cutia Raluca a mers in camera unde era ascunsa chitara reala si i-a adus-o.

Ultimele poze sunt cu tabloul pe care i l-am facut eu lui Ken. Cred ca i-a placut....